MIX DE FAINA FARA GLUTEN PENTRU PAINE STANDARD - 1 kg. Produs vegan, fara: gluten, lapte, ou, soia, orez, porumb. Fara zahar adaugat (contine doar zaharuri prezente in mod natural), fara conservanti. Ingrediente: amestec de faina fara gluten (faina de mei, faina de quinoa), amidon de tapioca, amestec de fibre (faina de patlagina, faina de fibre de bambus, fibra de mere). Declaratie nutritionala (valori medii pt. 100 g produs): val. energetica 1470 kJ/ 348 kcal; grasime 2.6 g din care acizi grasi saturati 0.5 g; glucide 67 g din care zaharuri <0.5 g; fibre 9.6 g; proteine 8.9 g; sare 0.02 g. Utilizare: faina este potrivita pentru produsele de patiserie cu adaos de drojdie. Continutul pachetului este suficient pentru prepararea a 4 paini de aprox. 425 g, conform retetei indicate pe pachet. Reteta de baza pentru paine standard: 250 g mix de faina, 3.5 g drojdie pudra, 1 g zahar de cocos, 5 g sare, 300 ml apa calduta (minim 40 ºC). Se amesteca ingredientele si se framanta bine. Aluatul astfel obtinut se lasa la dospit, intr-un loc ferit, timp de 60 min. Se modeleaza o paine lunga, apoi se acopera cu folie alimentara si se mai lasa la dospit inca 20 min. Se cresteaza suprafata painii in 3-5 locuri. Coaceti painea la cuptorul preincalzit la 190 ºC, timp de 60 min. Lasati painea sa se raceasca pe un gratar de bucatarie. A se consuma de preferinta inainte de/lot: vezi pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros. Produsul poate contine urme de: nuci, mustar si susan.
Informatii conformitate produs